Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

A téli hónapok és a hideg idő közeledtével különösen fontossá válik a fokozott bőrápolás. De nem csak az időjárási viszontagságok miatt érdemes odafigyelnünk a megfelelő bőrápolásra, az idő múlásával kezeink bőre is sajnos veszít fiatalságából. A kiszáradást és az öregedés jeleit a kézen a legnehezebb eltüntetni, ebben segíthet a meleg paraffinos ápolás.

 

A kezelés menete:

A kezelést mindig egy alapos fertőtlenítéssel kezdjük, ezután jön a bőrradír, vagy más néven peeling mely eltávolítja az elhalt hámsejteket, amitől a bőr feszesebbé és rugalmasabbá válik. Majd ezt követően újból lefertőtlenítjük a bőrt, hogy teljesen tiszta alapra kerüljön a következő krém. A letisztított bőrre tápláló, regeneráló és hidratáló, komplex hatóanyagú bőrápoló krémet, vagy zselét viszünk fel, amiből a hatóanyagok a meleg, aromás paraffin fürdő hatására mélyen behatolnak a bőrbe. Ezt a 15 perces hatóidő után eltávolítjuk és végül egy hidratáló krém bemasszírozásával fejezzük be a kezelést!

 

Mi is az a paraffin?

A paraffin gyakorlatilag a viaszt jelenti. A paraffin viasz egy fehér, színtelen, szagtalan, szilárd állagú anyag, mely meleg hatására megolvad. A paraffint először a gyógyászatban illetve fizikoterápiás kezelések során alkalmazták ízületi-, izom bántalmak, valamint gyulladások kezelésére.
A szépségiparban szintén felfedezték a jótékony hatását, hiszen a paraffin nagy előnye, hogy rendkívül jó hőtartó képességgel rendelkezik. A szépségiparban ezt a tulajdonságát más gyógynövényekkel, aromákkal egészítik ki, így például teafa hozzáadásával még nyugtatóbb hatást lehet elérni, remekül használható a kéz és lábápolás során.

 

Milyen hatásai vannak a kezelésnek?

A paraffin fokozza, serkenti a vérkeringést, így lehetővé teszi, hogy a hidratáló krémek hamarabb felszívódjanak a kezelt területen. A paraffinos kezelés hatására a durva, száraz bőr bársonyosan selymes tapintású lesz, rugalmasabbá válik, a körömágy feltöltődik, a körmök töredezettsége eltűnik, már az első kezelés után. Alkalmazhatjuk mind kézen és lábon egyaránt.

 

Kiknek ajánljuk?

Neked ajánljuk, ha:

  • Száraz, töredezett a bőröd
  • nehéznek érzed a lábad
  • sokat állsz
  • érzékeny vagy a hidegre
  • munkahelyi ártalmaktól, durva, repedezett, vagy beszakadt a bőr a körmeid mellett, sarkad területén

A paraffinos kéz- és lábápolást kúraszerűen kell alkalmazni, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva bőröd!

 

 

Jelentkezz be hozzánk egy meleg paraffinos kéz- és lábápolásra, és élvezd a kényeztető ápolást!

 

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu