Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

Az évszakok változásával mi magunk is szeretünk kicsit megújulni, külsőnket felfrissíteni, új színekbe öltöztetni. Az őszi időszakban nem csak az öltözködés terén hódítanak a legújabb trendek, hanem a sminkdivat világába is évről évre számos újdonság jelenik meg. Ezeket még akkor is érdemes nyomon követni, ha megvannak a már jól bevált termékeink és technikáink, hiszen mindig inspirálódhatunk belőle és saját ízlésünkre szabhatjuk azokat.

Az arcbőrünk az „alkotásunk vászna”, így a megfelelő bőrápolás elsődleges és elengedhetetlen az igényes és szép smink elkészítéséhez.

Erőteljes színű rúzsok

Az ősz beköszöntével előtérbe kerülnek az ajkakat hangsúlyozó sminkek, a piros, a burgundi és a bordó árnyalatai közül mindenki talál a bőrtónusához illeszkedő rúzst. Az ajkak megfelelő hidratálása elsődleges ilyenkor, hiszen az erőteljes színek vonzzák az ember tekintetét és könnyen a kicserepesedett ajkainkra irányíthatjuk a figyelmet. Íratlan szabály, hogy élénk színű rúzsok esetén a szemeket sminkeljük nagyon visszafogottan. Egy klasszikus tusvonal, egy visszafogott, természetes színű szemhéjpúder jó választás lehet. Az erőteljes színű rúzsok megkövetelik, hogy bőrünk tökéletesen egységes, egyenletes legyen, így a precíz alapozás az egyik legfontosabb a harmonikus összhatás elérése érdekében.

Hódítanak a neon színek

2018-ban a legtöbb sminkmárka polcain megjelentek a 80-as évek hangulatát visszacsempésző neon színű szemfestékek, melyekkel mi is feldobhatjuk az őszi szürke, hidegebb napokat. Használhatjuk őket az egész szemhéjunkon vagy csak szemhéjtusként. A vibráló szemfestékeket ellensúlyozására ilyenkor érdemes visszafogott, nude árnyalatú rúzsok közül válogatni.

Üde orcák

A matt textúrák helyett idén ősszel bátran választhatjuk a fényesebb pirosító árnyalatokat is. Az egészséges, üde hatást legjobban a rózsaszín tónusú pirosítókkal tudjuk arcunkra csempészni, pont úgy mintha csak a hideg csípte volna meg orcánkat.

Őszies árnyalatok, arany vibrálás

A természetesség soha nem megy ki a divatból, a visszafogottabb szemhéjfestékek örök klasszikusai, az arany és barna kombinációja különleges csillogásukkal emelik ki tekintetünket. Az esti bulikba egy sötétebb alapszínnel még látványosabb hatást érthetünk el.

Füstös szemek

Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor szeretne egy kis pluszt az aznapi megjelenésében. Az ókori egyiptomiaknál láttuk először a füstös szemek térhódítását és napjainkra sem veszített népszerűségéből. Előnye, hogy szolidabb verziója nappalra is hordható, ekkor érdemes a barna vagy a szürke lágyabb színárnyalatai közül válogatni. Az esti randira azonban már bátran nyúlhatunk a fekete, erős szemsminkekhez is az igazi végzet asszonya megjelenésért.

Természetesen dús szemöldök

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódított a természetes hatású, dús szemöldökök, mely sokkal fiatalosabbá teszik az arcot. Akkor sem kell teljesen kétségbeesni, ha itt-ott picit hiányos a szemöldökünk áhított formája, hiszen sokan esküsznek olyan házi praktikákra, mint a ricinusolaj használata, mely’ a szemöldök gyorsabb növekedését segíti.

Bizonytalan vagy melyik számodra a tökéletes árnyalatú rúzs vagy kicsit csiszolni szeretnél a sminktechnikádon? Jelentkezz be komplett sminktanácsadásra hozzánk és iratkozz fel hírlevelünkre is, hogy ne maradj le a legújabb szépségápolási tanácsokról és legfrissebb akciókról.

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu