Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

Szolgáltatások

A Premier Beauty face&body szalonban elérhető szolgáltatásokat minden esetben vendégeink egyedi igényeinek megfelelően személyre szabjuk. A Vendég szemlélete nálunk a mi szemléletünk is! Mi közös megoldásokra törekszünk, hiszen a végeredménnyel elsődlegesen neked kell elégedettnek lenned! Mi érted vagyunk, te vagy nekünk a legfontosabb! Hiteles oktatóktól, elismert intézményekben tartott oktatásokra járunk! Ezért is  igyekszünk garantáltan eredeti gépekkel, eszközökkel, és anyagokkal dolgozni! Hitelesnek lenni, és maradni az egyik legfontosabb alappillérünk, hiszen a vendég bizalma az első, és leginkább elengedhetetlen a mi szakmánkban! Ezzel garantáljuk, hogy az arcbőr, a fejbőr, és a test csak olyan hatóanyagokkal és összetevőkkel találkozik, amelyekre annak valóban szüksége van! Amennyiben bizonytalan vagy, mely szolgáltatás lenne számodra az ideális, szeretettel várlak egy személyes konzultációra!

Smink tetoválás

Smink tetoválás

Szemöldök laminálás-lifting

Exkluzív kezelések

Naturys Bio kezelések

Smink

Relaxáló, harmonizáló testkezelések

Szempilla lifting

Szempilla építés

STUDEX 75 SYSTEM fülbelövés

Kéz- és lábápolás

A szalonban elérhető további szolgáltatásokról kérlek tájékozódj az árlistánkból!

A szalonban elérhető kezeléseinket úgy állítottuk össze, hogy bőrproblémától függetlenül minden kedves vendégünk számára egy teljes körű, szisztémára épülő bőrápolást nyújthassunk. Ez magában foglalja az ingyenes, személyes konzultációt és állapotfelmérést, a kiválasztott kozmetikai kezelést!

Fontos, hogy tudd,a vásárlás nem kötelező!

Viszont szolgáltatásaink fontos részét képezi a  lehetőség ,hogy a szalonban  a kezelés során használt professzionális termékeknek vannak otthoni kiegészítői, melyeket elérhetővé teszünk számodra. Ebben segítségedre lesznek a szalon munkatársai. Ezekkel a termékekkel teljessé teheted a bőrápolás élményét, hiszen fontos,hogy a kezeléseken  elért eredményeket fenntartsd, és meghosszabbítsd, valamint a szalonban szerzett élményt magaddal vihesd és átélhesd hétköznapjaid során is!

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu