Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

Rólunk

Ismerd meg csapatunkat. Az ikonokra kattintva még többet tudhatsz meg rólunk!

  • Enikő
    Kozmetikus
  • Vivien
    Kézápoló és műkörömépítő
  • József
    Fodrász

Enikő

A Premier Beauty face & body szépségszalon kozmetikusa.

Több, mint egy évtizede dolgozom a szépségiparban, és őszintén mondhatom, élek-halok a szakmámért. Kozmetikusnak lenni számomra egy felemelő, végtelenül hálás feladat, amelyhez úgy érzem, minden nap fel kell nőnöm! Legfőbb célom, hogy a szépülés mellett a vendégek számára egy feltöltő élményt biztosítsak. Tudom, hogy a nálam eltöltött havi 1-2 alkalom jelenti sokuknak az “Én” időt, a kikapcsolódást! Minden nap szerencsésnek érzem magam, mert munkám sikerét, a Te boldogságod és megelégedésed tükrözi. Egy őszinte mosoly, egy ölelés … Ez ami visszaigazol, hogy jót teszek… jó úton járok! És Te újra eljössz… mert vissza vágysz!

w

Ennek érdekében minden vendégem számára egyéni konzultációt és állapotfelmérést biztosítok. A veled eltöltött idő alatt minden figyelmemet rád szentelem, a kezeléseket pedig személyre szabottan, professzionális termékekkel végzem, a Te igényeidet, bőrtípusodat és bőrproblémádat szem előtt tartva.

Vivien

A Premier Beauty face & body szépségszalon kézápolója és műkörömépítője.

Kreatív gyermekként kezdetben a rajzolás és festés állt hozzám a legközelebb, és úgy érzem ezt a fajta kreativitást felnőttként napról-napra egyre jobban kamatoztatni tudom ebben a sokszínű szakmában. Az alkotás öröme és számos pozitív visszajelzés ösztönzött arra, hogy ez legyen a hivatásom. Fontos számomra, hogy folyamatosan képezzem, fejlesszem magam alkalmazkodva környezetünk változásaihoz. Minőségi alapanyagokkal dolgozom, és kiemelt figyelmet fordítok a higiéniára.

w

Célom megvalósítani az általad megálmodott körmöket. Nekem a legnagyobb öröm, ha elégedetten távozol és boldogan visszatérsz.

József

A Premier Beauty face & body szépségszalon fodrásza.

Szenvedéllyel az egészséges hajért! Legyen rövid vagy hosszú, természetes vagy színes, hajad csak akkor lesz tökéletes, ha egészséges. Megjelenésed legfőbb momentumát bízd profikra és szépülj Nálunk, egy exkluzív és nyugodt környezetben.

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019. Jusztinn Website - yourwebsite.hu