Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

Rólunk

Ismerd meg csapatunkat. Az ikonokra kattintva még többet tudhatsz meg rólunk!

  • Enikő
    Sminktetoválás, kozmetika
    06305448035
  • Vivien
    Műköröm, pedikűr
    06706321284

Enikő

A Premier Beauty face & body szépségszalon kozmetikusa.

Több, mint 15 éve dolgozom a szépségiparban, és őszintén mondhatom, élek-halok a szakmámért. Kozmetikusnak lenni számomra egy felemelő, végtelenül hálás feladat, amelyhez úgy érzem, minden nap fel kell nőnöm! Legfőbb célom, hogy a szépülés mellett a vendégek számára egy feltöltő élményt biztosítsak. Tudom, hogy a nálam eltöltött havi 1-2 alkalom jelenti sokuknak az “Én” időt, a kikapcsolódást! Minden nap szerencsésnek érzem magam, mert munkám sikerét, a Te boldogságod és megelégedésed tükrözi. Egy őszinte mosoly, egy ölelés … Ez ami visszaigazol, hogy jót teszek… jó úton járok! És Te újra eljössz… mert vissza vágysz!

w

Ennek érdekében minden vendégem számára egyéni konzultációt és állapotfelmérést biztosítok. A veled eltöltött idő alatt minden figyelmemet rád szentelem, a kezeléseket pedig személyre szabottan, professzionális termékekkel végzem, a Te igényeidet, bőrtípusodat és bőrproblémádat szem előtt tartva.

Vivien

A Premier Beauty face & body szépségszalon kézápolója és műkörömépítője.

Kreatív gyermekként kezdetben a rajzolás és festés állt hozzám a legközelebb, és úgy érzem ezt a fajta kreativitást felnőttként napról-napra egyre jobban kamatoztatni tudom ebben a sokszínű szakmában. Az alkotás öröme és számos pozitív visszajelzés ösztönzött arra, hogy ez legyen a hivatásom. Fontos számomra, hogy folyamatosan képezzem, fejlesszem magam alkalmazkodva környezetünk változásaihoz. Minőségi alapanyagokkal dolgozom, és kiemelt figyelmet fordítok a higiéniára.

w

Célom megvalósítani az általad megálmodott körmöket. Nekem a legnagyobb öröm, ha elégedetten távozol és boldogan visszatérsz.

Bernadett

A Premier Beauty face & body szépségszalon fodrásza.

Fodrászként célom, hogy egy kis plusz önbizalmat adjak mindennapjaidhoz, hogy boldogan léphess ki a szalonból. Nemcsak a szép külső, hanem az alkalomnak megfelelő frizura elkészítése a célom, ami a saját stílusodról mesél és jól áll neked, illik hozzád. Szeretnék hozzájárulni a megfelelő forma, szín, textúra eléréséhez professzionális és minőségi anyagok használatával. Fontos számomra a pontos, megbízható kiszolgálás, hogy egy esküvői konty miatt ne kelljen aggódnod a nagy napon, valamint az elkészített frizura maximálisan elnyerje a tetszésedet.

w

Távozáskor egy mosoly! Várlak szeretettel!

Mónika

A Premier Beauty face & body szépségszalon fodrásza.

Munkám során sok vendéggel találkoztam, akik szeretnék követni a divatot, trendi frizurákat vágatni és festetni, de az én mottóm mindig is az volt, hogy ”az a divat, ami neked jól áll“. Az én segítségemmel és a két évtizedes szakmai tapasztalatommal szeretnék neked segíteni abban, hogy megtaláljuk a hozzád illő frizurát, színt és formát. A hajad ápolásában is tudok segítséget nyújtani professzionális termékekkel.

w

Számomra a legnagyobb öröm az, ha a hajad szép és egészséges is!

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu