Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

Rólunk

Ismerd meg csapatunkat. Az ikonokra kattintva még többet tudhatsz meg rólunk!

 • Juhász Enikő
  Sminktetováló, kozmetikus
  06305448035
 • Hegedűs Ivett
  Müköröm építő
  06703983755
 • Varga Margó
  Fodrász
  06304010272

Juhász Enikő

A Premier Beauty face & body szépségszalon kozmetikusa.

Több, mint 15 éve dolgozom a szépségiparban, és őszintén mondhatom, élek-halok a szakmámért. Kozmetikusnak lenni számomra egy felemelő, végtelenül hálás feladat, amelyhez úgy érzem, minden nap fel kell nőnöm! Legfőbb célom, hogy a szépülés mellett a vendégek számára egy feltöltő élményt biztosítsak. Tudom, hogy a nálam eltöltött havi 1-2 alkalom jelenti sokuknak az “Én” időt, a kikapcsolódást! Minden nap szerencsésnek érzem magam, mert munkám sikerét, a Te boldogságod és megelégedésed tükrözi. Egy őszinte mosoly, egy ölelés … Ez ami visszaigazol, hogy jót teszek… jó úton járok! És Te újra eljössz… mert vissza vágysz!

w

Ennek érdekében minden vendégem számára egyéni konzultációt és állapotfelmérést biztosítok. A veled eltöltött idő alatt minden figyelmemet rád szentelem, a kezeléseket pedig személyre szabottan, professzionális termékekkel végzem, a Te igényeidet, bőrtípusodat és bőrproblémádat szem előtt tartva.

Hegedűs Ivett

A Premier Beauty face & body szépségszalon műkörömépítője.

Hegedüs Ivett vagyok, 2016 óta dolgozom műkörmösként. Képzőművészeti iskolát végeztem, így fiatal koromtól kezdve szorosan az életem része számos artisztikai tevékenység. Azért választottam ezt a szakmát, mert úgy érzem, ebben tudom a legjobban kibontakoztatni a kreativitásomat. Munkavégzésemhez professzionális alapanyagokat és eszközöket használok, alapos figyelmet fordítva a higiéniára, mindig tiszta és rendezett munkaterülettel várlak. Többféle trend, forma és dizájn közül választhatsz, hogy a körmöd is az ékszered lehessen. Egy szép manikűr magabiztosságot nyújt és stílusossá teszi viselőjét.

w

Számomra az öröm, ha boldogabbá tehetlek az alkotásaimmal. Célom az elképzeléseidet valósággá változtatni.

Varga Margó

A Premier Beauty face & body szépségszalon fodrásza.

Bemutatkozás feltöltése folyamatban…

w

Távozáskor egy mosoly! Várlak szeretettel!

Mónika

A Premier Beauty face & body szépségszalon fodrásza.

Munkám során sok vendéggel találkoztam, akik szeretnék követni a divatot, trendi frizurákat vágatni és festetni, de az én mottóm mindig is az volt, hogy ”az a divat, ami neked jól áll“. Az én segítségemmel és a két évtizedes szakmai tapasztalatommal szeretnék neked segíteni abban, hogy megtaláljuk a hozzád illő frizurát, színt és formát. A hajad ápolásában is tudok segítséget nyújtani professzionális termékekkel.

w

Számomra a legnagyobb öröm az, ha a hajad szép és egészséges is!

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu