Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

Viszlát indián nyár, enyhe napsütéses napok, Isten hozott hűvös őszi-téli napok. Az időjárás eddig nagyon kegyes volt hozzánk, csodálatos napsütéses, meleg őszi napok vannak mögöttünk, de november közeledtével ennek sajnos búcsút inthetünk. Nemcsak a télikabátokat kell elővennünk, és sapkát sálat húzni, de bizony szépségápolási rutinunkon sem árt változtatni a tél beköszöntével. Az alábbi cikkben összeszedtük azokat a legfontosabb szépségápolási trükköket, melyek segítségével bőröd télen is ragyogó és egészséges maradhat.

 

A “négyévszakos” kozmetikumok városi legendája

Biztosan Te is észrevetted már, hogy a könnyed nyári hidratáló krémed télen sajnos kevésnek bizonyul. Télen nem csak a hideg szeles időjárás és a csípős reggeli fagy nehezíti meg bőrünk egészségének megőrzését, hanem a szobában, irodában lévő száraz levegő is. A fűtési szezon kezdete egyben annak is a kezdete lehet, hogy változtassa napi bőrápolási rutinodon. A radiátorok okozta száraz levegő, és a kinti hideg együttes erővel harcolnak a hidratált bőr ellen. A megoldás: válassz ápoló összetevőkben gazdag, extra védelmet és hidratálás nyújtó termékeket, melyek segítenek megőrizni bőröd megfelelő hidratáltsági szintjét. Ezek a krémek általában sűrűbb állagúak, mint nyáron használt társaik, ezért ügyelj arra, hogy mindig bőrtípusodnak megfelelő krémet választ, amely nem zsírosítja majd bőrödet.

A víz éltető ereje

Nem csak nyáron, télen is ugyanolyan fontos, hogy odafigyelj a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. Sajnos az sem mindegy, hogy ez a folyadék milyen összetételű. Ha teheted, kerüld a cukros üdítőket, mert azok nem csak szervezetednek, de bőrödnek sem tesznek jót. A téli hidegben amúgy is jólesik egy forró tea, melyek között bőven akad olyan is, amely nem csak belülről forrósít át, de bőröd egészségére, szépségére is jó hatással van.

Az arcod ápolása mellett, fordíts kellő figyelmet kezed védelmére is

A leghidegebb téli napokon az arcodon kívül a kézfejed az, amely a legtöbbet érintkezik a csípős hideg levegővel. Biztosan Te is tapasztaltad már, hogy hiába húzol kesztyűt, bőröd mégis kiszárad, durva tapintásúvá válik. A hidratáló anyagokban gazdag kézkrémek ezeken a napokon a legjobb barátaid lesznek, de ha úgy érzed, hogy kezeidnek extra ápolásra is szüksége van, próbáld ki meleg paraffinos kézápoló kezelésüket. A kezek mellett lábaid ápolására is kiválóan alkalmazható, a kellemes meleg érzésen túl hidratálja, ápolja és puhává teszi kezeid és lábait bőrét.

Az érzékeny bőr télen is nagyobb odafigyelést igényel

Ha érzékeny az arcbőröd, biztosan Te is tapasztaltad már, hogy bőröd másként reagál a hidegre, a hőmérséklet ingadozásra. Tedd teljessé otthoni arcápolási rutinodat professzionális kozmetikai kezelésekkel. Mindig figyelj arra, hogy olyan kezelést válassz, ahol a hatóanyagok a bőröd mélyére hatolva fejtik ki hatásukat, hiszen így az eredmény nemcsak látványosabb, de tartósabb is lesz. Bio komplett arckezelésünk kifejezetten érzékeny bőrűek számára ajánlott. A kezelést követően már az első alkalommal javul a bőr ellenállóképessége, ezáltal csökken az érzékenysége is.

Ne feledd, az egészséges bőr nem csupán adottság kérdése. Nap, mint nap tenni kell érte, hogy megfelelően ápolt, hidratált, és ragyogó legyen. Gondoskodj bőröd megfelelő ápolásáról, és foglalj időpontot exkluzív kezeléseink egyikére!

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu