Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

Manapság már szinte fogalmunk sincs, milyen anyagokat juttatunk a szervezetünkbe, hiszen mind az ételeink mind a kozmetikumaink tele vannak olyan mesterséges és káros anyagokkal, amelyekre ha nem figyelünk oda, nagyobb bajt okozhatnak, mint amennyit segítenek.

Mit jelent az, hogy tudatosan?

A legtöbben ismerős ajánlása vagy reklámok alapján választanak kozmetikai termékeket, krémeket, ami nem épp a leg tudatosabb döntés. Miért? Gondoljuk végig, attól hogy egy barátnőnknek tökéletesen bevált az a termék, közel sem biztos, hogy nálunk is biztos a siker, hiszen az emberek különböző bőrtípussal rendelkeznek, és még ha ez egyezne is, akkor is könnyen lehet, hogy nálunk teljesen más váltja ki az adott bőrproblémát. Ezért fontos, hogy amikor krémeket, kozmetikai termékeket vásárolunk, mindenképp kozmetikus javaslatára tegyük azt, hiszen ő az, aki szakember lévén, felismeri, milyen bőrtípussal áll szemben, és mi okozhatja az adott bőrproblémát. Nem utolsó sorban ismeri azokat a professzionális termékeket, amelyekkel ezek a bőrproblémák kezelhetőek.

Milyen hatóanyagokra figyeljünk?

Ha egy kicsit jobban belevetjük magunkat a káros hatóanyagok világába, ámulva döbbenhetünk rá, mennyi olyan kemikália éri a bőrünket nap, mint nap, amelyek hosszútávon károsíthatják a bőrünket. Kevés olyan vásárló van, aki a boltban részletesen átolvassa az összetevők listáját a krémeken, vagy ha még is megpróbálkozna ezzel valaki, többnyire angolul vagy latinul találja felsorolva az INCI alatt az anyagokat. Ahhoz hogy ezeket értelmezni tudjuk, ismernünk kéne szinte minden lehetséges összetevőt, és azt is, hogy ezek jót tesznek-e számunkra vagy nem. Többnyire nem.

Csak hogy egy-két példával szolgáljunk. A kozmetikumok 98%-a tartalmaz kőolajszármazékot nagy mennyiségben. Ha sokáig használjuk ezeket a termékeket, a bőrünk egyre pattanásosabb, mitesszeresebb lehet, hiszen ezek az anyagok eltömítik a pórusainkat, megakadályozzák a bőr méregtelenítését. De beszélgetünk akár a tartósítószerekről is, amelyek szinte minden kozmetikai termékben megtalálhatóak, leggyakoribb formájuk a parabének. Ezek az anyagok nagy mennyiségben akár mérgezőek is lehetnek, megboríthatják a hormonháztartásod, sőt, egyes kutatások szerint akár még rákkeltőek is lehetnek.

Miért fontos hogy minőségi hatóanyagokat használjunk?

Mi számít egyáltalán minőségi hatóanyagnak? Attól, mert valaminek a dobozán fel van tüntetve, hogy tartalmaz növényi összetevőket, az nem jelenti, hogy nincsenek benne a bőrödre ártalmas anyagok. A natúrkozmetikumok világában több olyan zöld csomagolásos termékkel is találkozhatsz, amely nem teljesen természetes, illetve könnyen lehet, hogy nem bio gazdaságból származó anyagok kerültek bele, vagyis előfordulhat, hogy akár növény védőszer maradványok is kerültek bele.

A kozmetikai termékek és készítmények valójában azt a célt szolgálják, hogy megőrizzük bőrünk egészséges állapotát, és hogy két kozmetikai kezelés között meghosszabbítsák a kezelés jótékony hatásait. Ha jól választod meg a termékeidet, bőröd megfogja köszönni neked, hiszen megfelelő ápolással sokáig megőrizheted annak szépségét és frissességét.

Milyen termékeket használunk a Premier Beauty szalonban?

A BIO kezeléseink során minden esetben a Naturys termékeket használjuk, melyek kizárólag teljesen természetes, bio gazdaságból származó összetevőket tartalmaznak.

Ezek a termékek tiszta növényi esszenciális olajokat tartalmaznak, melyek magas hatásfokkal rendelkeznek a bőrre, így képesek a bennük rejlő aktív hatóanyagokat hasznosítani, és azonnal kifejteni hatásukat a bőrre.

Fontos hogy már a 30-as éveink elején odafigyeljünk a szakszerű bőrápolásra, komoly hangsúlyt fektetve a bőr öregedési folyamatainak lassítására. A BIO LIFTING kezelésünk egy hidratáló és tápláló kezelés, amely bőrcsiszolással és mezoterápiával egybekötve segíti bőrünk feszességének megőrzését, és mindezt teljesen természetes anyagokkal. A kezelés során többek között növényi eredetű GAG-4%-os hyaluronsavval is dolgozunk, amely összetevőnek köszönhetően már az első kezelés után azonnali bőrfeszesítés figyelhető meg.

Szeretnéd kipróbálni BIO kezeléseinket? Nézz körül a weboldalunkon és jelentkezz be hozzánk!

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu