Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés
Rólam mondták
{
“Gyönyörű,  elegáns környezet a legmodernebb eszközökkel! Enikő kiváló szakember, szépérzékkel, munkáját maximális elhivatottsággal végzi! Mindenkinek ajánlom aki jó hangulatban szeretne szépülni!”

Barta Beáta

{
“Profizmus és minőség. Ez jellemzi leginkább Enikő munkáját. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a legjobb szakember akivel valaha találkoztam. A munkáját szeretettel és teljes odaadással végzi, így nála minden szolgáltatás igazi élmény. Szívből ajánlom”

Gáspár Enikő

{

“Kellemes hangulatra, ellazulásra, megújulásra vágytam. Ezt mind megtaláltam Enikőnél!

Tisztának, üdének, rugalmas tapintásúnak éreztem az arcomat a kezelés végére, teljesen “fellélegzett” az arcbőröm.
Az arcmasszírozása teljes relaxáció élményét nyújtotta 30 perc, és mégis, mintha 8 órát pihentem volna!
Én megtaláltam a megfelelő szakembert, és a helyet, amit kerestem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Végh Annamária

{
“Enikő kimagasló szakmai tudással rendelkezik, mindig precíz-pontos, megbízható. Minőségi eszközökkel , és anyagokkal dolgozik. Kellemes hangulatban történik a szempilla építés és a sminkelés is, amelyek mindig tartósak maradnak! Csak ajánlani tudom őt mindenkinek! 🙂 ”

Kovács Vivien

{
“Én 1D műszempilla rakásra jártam Enikőhöz, mert a természetes megjelenesü pillákat szeretem. Minden alkalommal figyelmes volt, és precíz! Szép munkát végzett, mindíg elégedetten távoztam tőle! Mivel kiköltöztem külföldre sajnos már nem tud nekem gyönyörű pillákat varázsolni. 🙁 De továbbra is csak ajánlani tudom mindenkinek! Nem fogtok benne csalódni!! 🙂 ”

Páricsi Lili

{
“Sok-sok éve ismerem már Enikőt. Elöbb mint szakembert majd a sok év alatt magánemberként is megismertem. Segítőkézsége, önzetlensége, példamutatása, szakmai kreativitása, es sokoldalusága … új célok kitűzése, és azok valóra váltása, örökös maximalizmusa, még ennyi év után is lenyűgöz. Mint szakembert és mint embert is nagyon szeretem! 🙂 Tudom ,hogy régóta dedelgezett álma volt ez a szalon… azt hiszem teljességel sikerült tükröznie mindazt ami ö maga!.. az ő szíve lelke benne van. Álomszép környezet… kedves hangulat.. senki nem fog csalódni!”

Pappné CsászárJudit

{
“Mindenkinek szivből tudom ajanlani Enci munkaját! Mind emberelig mind szakmailag az eddigi legszimpatikusabb kozmetikus akivel talalkoztam. Mindig eredeti és magas minosegű, profeszionalis anyagokat használ, ami szamomra nagyon fontos, példaul egy sminkeles alkalmaval.
Mar lassan egy éve járok hozzá 1D műszempillát rakatni es rendszeresen dícsérik milyen szép, termeszetes hatású. Viselni is nagyon könnyű, hiszen mindig ellát tanácsokkal, mire is figyeljek az ápolásával kapcsolatban.
Forduljatok hozza bátran,garantált a preciz munka!! ???? ”

Farkas Adrienn

{
“Minden egyes alkalmat várok! 🙂 Az ott töltött idő alatt nem csak külsőleg varázsol gyönyörűvé, hanem lelkileg is töltődöm. Azt a luxust és kedvesseget, amit a szolgáltatások alatt kapok meg, máshol nem tapasztaltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Almási Lilla

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu