Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

Az ősz beköszöntével nem csak meleg sálakba, puha pulóverekbe és gyönyörű bőrcsizmákba bújunk: a bőrünk is fokozottan igényli majd a törődést, hiszen az évszakok változása őt is jelentősen megviseli. Most megmutatjuk, mire figyelj oda kiemelten a hideg időben, és hogy hogyan kényeztetheted magadat ebben az időszakban.

 

Megfelelő Hidratálás

Ősszel és télen lehűl az idő, megerősödik a szél és ez természetesen az arcbőrünkre is hatással van. Ilyenkor könnyen kiszárad az egész testünk, kellemetlenül feszül és húzódik a bőr. Nagyon fontos, hogy a hideg idő beköszöntével a nyáron használt könnyed, vizes és géles állagú hidratálókat olyan testesebb, gazdag krémekre cseréljük, ami a bőrtípusunknak megfelelő nedvességet juttat a bőrbe. Természetesen olyan terméket válassz, amitől nem nehezedik el a bőr, és nem hagy maga után zsíros érzetet, hanem könnyedén beszívódik és táplálja a kiszáradt bőrt és elegendő hidratációt ad egész napra.

Kémiai hámlasztás

Végre megjött az október és vége a tűző napsütésnek, ami egyet jelent azzal, hogy előkerülhetnek a kémiai hámlasztók! Mivel ezektől a termékektől érzékenyebb lesz a bőr az UV sugarakra, ezért nyáron gyakran félretesszük őket, pedig az AHA és BHA savak hatékonyan szabadítják meg bőrünkent az elhalt hámsejtektől, emellett pedig képesek szabályozni bőrünk faggyútermelését, ragyogóvá és pihe-puhává varázsolják a száraz, fakó arcbőrt, és segíthetnek halványítani a pigmentfoltokat valamint jelentősen csökkentik az enyhe aknés tüneteket.

 

Arcolajok

Az arcolajok természetesek, táplálóak, rengeteg féle található a piacon, és hatékonyan táplálják meg a legszárazabb bőrt is ősszel és télen. Általában természetes eredetűek, növényekből, magvakból, termésekből állítják elő őket, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A legnépszerűbbek például a csipkebogyómag olaj, a jojoba vagy az argán olaj, és ezeknek természetesen rengeteg kombinációja. Ráadásul az olajos formulákban könnyen oldódik például az E-vitamin, vagy egyes retinoidok is, így a formula még hatékonyabb lesz. Ha az olaj önmagában túl sok a bőrödnek, nyugodtan keverj pár cseppet könnyed hidratálókrémbe reggel vagy este, és garantáltan érezni fogod a különbséget!

Fényvédelem

Teljesen természetes, hogy ha strandra megyünk, fényvédőt használunk, viszont nem győzzük hangsúlyozni, hogy az év minden egyes szakaszában szüksége van bőrünknek a megfelelő UV védelemre. Nyáron legalább 50 faktoros fényvédőt kell használnunk, szerencsére azonban ősszel ennél egy kicsit kevesebbel is megelégedhetünk. Ilyenkor, ha irodai munkát végzünk, és keveset vagyunk napon, elég lehet akár 30 faktor is, vagy esetenként megfelelő védelmet adhat egy magasabb faktorszámú arckrém, vagy alapozó is-természetesen, ha elegendő mennyiséget használunk belőle.

 

Folthalványítás

Ha már megtörtént a baj, vagyis a nap káros hatásai, az UV sugárzás, esetleg a szolárium vagy súlyosabb akné csúnya pigmentfoltokat hagyott az arcunkon, akkor itt az ideje, hogy bevessük a legújabb hatóanyagokat! Egy erős C-vitaminos szérum vagy hámlasztó csodákat művelhet a bőrünkkel, de ha nagyon zavaróak az arcbőrünkön található apró elszíneződések, ideje szakmai segítséget kérnünk.

Kollagén indukciós terápiánk során elősegítjük a kollagén termelő sejtek aktiválását, hiszen ez az, ami felelős a kötőszövetek rugalmasságáért és ezzel arcbőrünk feszességéért is. A környezeti hatások és a genetikai tényezők hatására idővel csökken a kollagénrostok mennyisége, így bőrünk elkezdi elveszíteni eredeti feszes, fiatalos formáját. A kollagén indukciós terápia során megújulásra ösztönözzék a kollagén termelő sejteket, így az eljárás tökéletes a fakó, színtelen arcbőr felfrissítésére, hatékony anti-ageing eljárás, de alkalmazható tág pórusokra, rosaceás bőrre vagy atrófiás hegekre is.

Jelentkezz be most, és próbáld ki Te is, vagy válogass exkluzív kezeléseink között!

 

Exkluzív kezelések

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu