Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

Testkezelések

“Miért csak az arcbőr ragyogjon, ha érezhetjük kirobbanó
formában az egész testünket, ezáltal teljes lényünk feléled…
és mintha újjászülettünk volna!” 🙂

Bio Beauty Day Body Expert Meleg hatású testkezelés
A kezelés időtartama 60 perc.

A kezelés során használt thermo gél vérbőség fokozó, a narancsbőr egyik csoda ellenszere. Javítja a mikrokeringést a bőrben, revitalizáló hatással bír, csökkenti a bőr egyenetlenségeit!

A kezelés lépései:

 • A cellulit kezelést egy alapos mély bőrradírozás előzi meg, mely során gyengéden eltávolítjuk az elhalt hámsejteket.
 • Ezt követi maga a kezelés, amelyet egy  felpezsdítő, meleg hatású iszappakolással végzek el. Speciálisan erre kifejlesztett testmasszázs technikával, ami még hatékonyabbá teszi a hatoanyagok mélyrétegi bejuttatását, felgyorsítjuk a maximális eredményesség folyamatát.

 

A kezelés elsősorban a comb, fenék, csípő és derék területén fejti ki a leglátványosabb hatást. A kezelés nagyszerűen alkalmazható szülést, illetve nagyobb súlyvesztést követően.

Ajánlott kúraszerű igénybevétele, és a szakember otthoni ápolási, és életmód tanácsainak betartása!

Bio Beauty Day ody Expert Hideg hatású iszap géles testkezelés
A kezelés időtartama 60 perc.

A kezelés lépései:

 • A kezelés első lépéseként egy finom, de mély bőrradírozást végzek, annak érdekében, hogy a felesleges, elhalt hámrétegtől megszabaduljon a bőr. Ennek köszönhetően a kezelés során bőrbe juttatott hatóanyagok sokkal mélyebben tudják kifejteni jótékony hatásukat.
 • A kezelés során egy hideg, hűsítő hatású iszap gélt alkalmazok, speciális masszázs technikát használva, mely elvezeti a szervezetben felgyülemlett felesleges vizet, aminek eredményeként a bőrön azonnal érezhető, látványos  és tapintható a változás. A bőr feszesebb, rugalmasabb  lesz.

A kezelés során felhasznált értékes hatóanyag a kétféle barna moszat, a Himanthalia Elongata, és Undaria Pinnatifida.

Helyreállítja, és revitalizálja a bőrt! Emellett minden aktiv összetevője hidratáló hatású!

A kezelés során használt aktív összetevők:

Árpaszár vize, barna moszat, bors kivonat, panax ginseng gyökér kivonata, ananász gyümölcs kivonata, gardéna.

Ajánlott kúraszerű igénybevétele, és a szakember otthon ápolási, és életmód tanácsainak betartása!

Kinesio-tape
kiegészítő szolgáltatás

A kezelés időtartama 30 perc.

A Kinesio-tape alapelve, hogy a test öngyógyító folyamatait egy speciális anyaggal, illetve a hozzátartozó felhelyezési technikával segítse, mely a szervezet receptorait ingerli.

A kezelés célja nem az egyes mozgások korlátozása, hanem az, hogy lehetővé tegye az ízületek és izmok fiziológiás mozgásait.

Testtartás javítások: gerincferdülés, előreeső váll, ízületek hajlításának, feszítésének segítése, térdkalács tartáskorrekciók, lúdtalp, harántboltozat, nagylábujj bütyök, bokazületi korrekció, izmok- és szalagok részleges és teljes szakadása, O-láb, X-láb.

A legbiztosabb tartás-korrekció!

A kezelés hatásai:

 • fájdalomcsillapítás
 • megelőzés
 • műtét utáni gyógyulási időszak lerövidítése
 • izomzat normotonizálása
 • mikrokeringés javítása
 • nyirokrendszer aktivizálása
 • izomfunkció segítése
 • inak és szalagok támogatása
Meleg lávaköves, aroma olajos testkezelés
Időtartam: 90 perc

Meleg lávaköves testkezelésem rendkívül kedvező hatással bír vendégeim idegrendszerére, erőnlétére, energiáira. Testünk vér-és nyirok keringési folyamatait, így tehát a test energiáinak áramlását is befolyásolhatjuk a kezelés alatt használt, különböző méretű, megfelelő hőmérsékletre melegített lávakövekkel, így a kedves vendég választhat a különböző testrészek, vagy a teljes testet érintő kezelés között. Ezen kezelés során is aromaolajokkal, gyógyhatású eszenciákkal és kivonatokkal, speciális fogásokat alkalmazva oldom a stresszes, fáradt testet. Meridián és Csakra pontokat érintve egy igazán feltöltő, energizáló testkezelésben lehet része annak, aki ezt a típusú kezelést választja.

Meleg lávaköves, aroma olajos kezelésemet akár egyetlen alkalomra, akár kúraszerűen ajánlom minden kedves vendégemnek!

Indiai – keleties fűszerekkel, gyógynövényekkel megalkotott – meleg olajos testkezelés
Időtartam: 90 perc

Ayurveda: jelentése a „hosszú élet titkának ismerete”.

Míg a nyugati masszázstechnikában konkrét, lokális problémára koncentrálunk, addig az indiai hagyomány azt mondja: „Én a test egészét nézem és figyelem, majd próbálom egyensúlyba hozni azt!” A harmóniát és a gyógyítást itt a test és lélek összhangja jelenti!

A kezelés során meleg gyógynövényes olajjal dolgozok, amit a kedves vendégre szabottan választok ki. Speciális simító és dörzsölő mozdulatokat alkalmazok, melyekkel célom az immunrendszer, a kötőszövetek, a bőr és az izmok minőségének erősítése, valamint a teljes relaxációs, meditatív állapot elérése. Sok ayurvedikus testkezelés létezik, én ezek közül az egészségmegőrző, szépítő testkezelést alkalmazom.

Indiai meleg olajos kezelésemet akár egyetlen alkalomra, akár kúraszerűen ajánlom minden kedves vendégemnek!

Meleg gyógyfüves, olajos eszenciákkal készült herbál zsákos testkezelés
Időtartam: 90 perc

Gyógynövényekből, fűszerekből és aromás olajokból készült meleg nyeles pamut párnácskát készítek. Mindezt párolom 10 percig, hogy a hatóanyagok, aromák, illóolajok kioldódjanak, majd ezek használatával végzem a kezelést. A folyamatos melegség érzése bőrödön, valamint a párnácskákból lassan áramló gyógynövények hatóanyagai a bőröddel érintkezve oldják problémáidat, tehát csodálatosan fejtik ki gyógyító hatásukat, hiszen a meleg pórus és hajszálér tágító, izomlazító. Mindez gondoskodik arról, hogy semmi ne szabjon határt a gyógyhatású olajok szabad felszívódásának a bőrödön keresztül, így az ízületekre, és izmokra való hatásában is biztos lehet a kedves vendég. Meleg gyógyfüves kezelésem kíváló főleg izomgörcsök kezeléséhez.

Finom energetikai hatása révén meleg gyógyfüves testkezelésemet akár egyetlen alkalomra, akár kúraszerűen ajánlom minden kedves vendégemnek!

Jelentkezz be hozzánk a fenti testkezelések egyikére, vagy kérj tőlünk további tájékoztatást!

„Isten gyógyít, mi csak közreműködők vagyunk

Dr.Csókay András

„A kezeléseim metódusában igyekszem a mindenkiben ott rejlő harmóniát megtalálni, támogatni, erőssiteni. Ezért fontos volt számomra az Aromaterápia használata, bevezetése. Az aromák, a különleges virágeszenciákolajok, és illóolajok óriási erővel és energiával hatnak az elmére, érzékeinkre! Kiváló eszköz lett tehát a kozmetikámban a szépség, általa a pozitív gondolkodás megteremtéséhez vezető úton. Számomra alkotás, mert minden egyes érintéssel a bőrödön, tartozom… te a bizalmaddal felém, én pedig a felelősséggel… mert hagyod, hogy megoldjak, tápláljalak, felélesszek és megújítsalak, majd nyugtassak ha kell… ez az én utam feléd,  hogy szépítselek. 🙂 “

Enikő

A Premier Beauty face&body kozmetikusa

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu