Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

Sminktetoválás

Előszó:

„Egyedüli dolog az ami egy jó munkához kell, szeretni azt amit csinálsz.” S. Jobs

Amikor eldöntöttem anno, hogy elkezdem sminktetováló pályámat, nagyon fontosnak tartottam, hogy a lehető leghitelesebb, és a legnagyobb tapasztalattal bíró szakoktatóknál tanulhassak. Aki ismeri kozmetikámat tapasztalhatta már, és tudja, hogy minden téren megbízható magas minőségre törekszem.

Ezt megelőzően azt még fontosnak tartanám elmondani, hogy minden azzal kezdődött, hogy az ország első, és egyetlen OMC Világ és Európa bajnokától Dominique Roberts-től, aki Magyarország vezető sminkiskoláját alapította, tőle tanulhattam bele a sminkelés világába, a vele szerzett tudásomnak köszönhető rengeteget sminkeltem. Igazi szerelem lett ez nekem rengeteg helyszíni sminkelés, esküvőkön, rendezvényeken, a szalonban, stb.. Szeretem nagyon, igazán hálás munka ez. Vendégeim pedig, rendszeresen megkérdezték, egy-egy helyrehozott szemöldök, egy szép szájforma sminkelése után, hogy te miért nem sminktetoválsz? Rengetegszer elhangzott mondat után döntöttem…

Miután ebben is a legjobbtól szerettem volna tanulni, elkezdtem keresni. Nos hamar egyértelmű lett, melyik sminktetováló Akadémiára jelentkezek. Az alapító 1997 óta foglalkozott sminktetoválással ,és nyitotta meg iskoláját. Ma is élen jár a hazai képzésekben, új technikák, trendek kifejlesztésében. Az Ő nevéhez fűződik a szálazott szemöldök, és a kontúr nélküli szájtetoválás hazai bevezetése! Ez óriási áttörést jelentett a szakmában, ahol minden addigi trend megdőlt és lassan sorra gyűrűztek be az újabbnál újabb technikák, pigment színek, eszközök. Az akadémia híresen magas színvonalának, és követelményeinek köszönhetően, egy magabiztos, munkájára maximálisan felkészített szakemberként engedték el a kezemet! Szakoktatóimnak: Katinak, és Hajninak mérföldköveket köszönhetek a szakmai fejlődésemen belül!

Sminktetováló eszközeim csúcs minőséget képviselnek a szakmában! Teljesen biztonságos amerikai fejlesztésű , organikus pigmenttel (vas-oxid mentes) géppel dolgozom! A világ vezető és legnagyobb sminktetováló szakemberei is dolgoznak vele. Tudásomat folyamatosan szakmai képzésekkel bővítve tartom, és követem az újabb trendeket, eljárásokat, technikákat!

Továbbra is törekszem a természetességre! Számomra egy elkészült sminktetoválás akkor szép, és sikeres ha láthatatlan, mégis tökéletesíti a megjelenésedet. Minden helyzetben egy ápoltságot, alapsminket ad! Kiemeli azt ami benned van, azt ami te vagy, amire vágysz! Ha hasonlók az elképzeléseid, várlak szeretettel sminktetováló stúdiómban, kozmetikámban!

Mire kell számítanod, ha sminktetoválni szeretnél?

Mielőtt bármilyen munkát elkezdnénk , szemöldök, ajak, szemhéj tetoválást, nagyon fontos, hogy…

1. Elkészítsek egy olyan munkát ami számos tényezőn alapul:

– Mint a fizikális anatómia, az arc méret, arányok, karakter, stb. alapján.

– Elkezdek létre hozni egy új szemöldök, száj, vagy szemhéj vonalat, hogy kiegyensúlyozottan jó minőséget  nyújthassak, és  biztonságban tudjam a vendégemet, hogy elégedett legyen. Ez előfeltétele az alapos precíz munkának!

– Ezért fontos a megelőző személyes konzultáció.

 2. A sminktetoválás feladata:

Az arcot egy állandó sminkkel, szemöldök ajak, szemhéj területeit „díszítse”  kiemelje ami szép, korrigálja ami hiányos, figyelembe véve életkornak megfelelően, bármilyen alkalomra mindig rendben legyen megjelenése, még smink nélkül is!

Várlak kozmetikámban, hogy együtt kiértékeljük, eldöntsük, hogy min szeretnél, mi az amivel javíthatunk  megjelenéseden, hogy ehhez a megfelelő smink tetováló technikát javasolhassam!

Kinek ajánlom a sminktetoválást?

HA A SZEMÖLDÖKÖD:

-Hiányos, -kopott, -nem szép az íve, -túl rövid, -előnytelen formájú, -túl vékony, -túl lapos, -aszimmetrikus, -rossz helyen végződik,-nem megfelelő helyen nőnek a szőrszálak.

– Ha elhalványodott vagy elrontott szemöldök tetoválásod van.

– Ezáltal előnytelen arckifejezést kölcsönöz viselőjének pl.: szigorú, mérges, fáradt, csodálkozó, szomorú a tekinteted.

HA AZ AJKAD:

– Eredendően gyenge kontúrozottságú ajak, -herpesz után elveszített ajak kontúrod van , vékonyak az ajkaid, pigmentáltsága hiányos, -aszimmetrikus ajkak , -esetleg valamilyen hegesedést szenvedett ajak esetében is van megoldás, -nyúlszáj, -lila száj szín ,ha amúgy is sokat rúzsozod magad.

– Ha elhalványodott vagy elrontott ajak tetoválásod van.

HA A SZEMHÉJ:

– Ha nem tudsz szép tusvonalat húzni vagy sohasem egyforma, eleged van abból, hogy a nap végére elmaszatolódik , csak hangsúlyozni szeretnéd tekintetedet.

– Ha elhalványodott vagy elrontott szemhéj tetoválásod van.

KIZÁRÓ OKOK:

Terhesség, szoptatás, epilepszia, idegrendszeri betegség, cukor betegség, vérzékenység, véralvadás gátló gyógyszert szed, szív és érrendszeri betegség, fertőző betegség, lázas állapot, alkohol, tudatmódosító szerek.

Sminktetoválás típusai

Szemöldök tetoválás típusai

Soft powder, Púder, Pixel hatású (Powder Brows): rermészetes, a legkedveltebb, a legtöbb esetben  használható.  A végeredmény mintha porral húztad volna ki.

Mikroszálazott (Hipper realisztikus): teljesen észrevehetetlen, hiányzó szemöldök szálakat pótoljuk vele, vagy sűrítjük a meglévőket.

Hibrid (Soft  Powder kombinálva Mikroszálazott technikával): a legtökéletesebb szemöldökökért. A szemöldök eleje mikroszálazott, a vége pedig átmegy porhatásba.

Satiros (Klasszikus): kontúros, hangsúlyos/régi elrontott szemöldökök lefedésére, vagy ha a nagyon markáns szemöldököt kedveli a vendég általában.

Elkészítési idejük : Kb: 2-2.5 óra mindennel együtt. Utóápolás 2 hétig kell odafigyelni, a teljes gyógyulás 5-6 hét, ezután korrekciózhatunk. Közvetlen tetoválás után minimális érzékenység. Pici bőr pír, duzzanat, ami pár óra múlva elmúlik. Erőteljes intenzív szín kb.1 hétig tart.

Ajak tetoválás típusai

Teljes ajak satir, kontúrozással: vékonyabb, és teltebb ajkúaknak is ajánlom a teljesen rúzsozott hatása miatt természetes. Előszeretettel alkalmazunk erősebb színeket is ebben az esetben.

Nude lips: az ajak természetes színével megegyező, lágyan harmonizáló, ez a legtermészetesebb ajak tetoválás.

Lágy ajak satir: fél satírozás, leginkább teltebb ajkúaknak ajánlom, nem alkalmazunk erős színeket, az ajak belső területét nem tetováljuk.

3D ajak satir: több szint kombinálva, gyönyörű hatásokat érünk el.

Elkészítési idejük : Kb : 2.5-3.5 óra mindennel együtt. Utóápolás 2 hétig kell odafigyelni a megfelelő, ajánlott készítménnyel, és az utóápolási tanácsok szigorú betartásával! Közvetlen tetoválás után duzzanattal járhat. A vendég aznap már ne tervezzen programot magának. Az erőteljes szín kb. 3 napig látszódik, a teljes gyógyulási 5-6 hét.

Szemhéj tetoválás típusai

Szempilla sűrítés: felső szempilla tő vonalának enyhe kiemelése, vastagítása,diszkrét.

Felső tusvonal: klasszikus tusvonal különböző vastagságú , hosszúságú.

Puderes, füstös hatású szemhéj tetoválás (Butterfly,Stardust,Powder Eyelid, Soft Shading): smoky eye hatás érhető el vele, elmosódott kontúr vonalakkal készül, többféle változata ismert.

Alsó pillatő kontúr: Önmagában nem esztétikus ezért, csakis felső tusvonallal együtt készítem el.

Elkészitési idejük: Kb : 2-2.5 óra mindennel együtt. Fontos: a műszempillát 3 nappal elötte el kell távolitani, tartós szempilla festést már 2 héttel megelőzően nem készíttetünk, ezt a tetoválás utána sem szabad 2 hétig! Tetoválás után minimális duzzanat várható, de ez a vendéget látásában nem befolyásolja, hiszen minimális lesz! A tetoválást csukott szemmel készítem el, ezalatt folyamatosan érzéstelenítem, így nincs kellemetlenség.

Mit jelent a kontroll, korrekció és frissítés?

A sminktetoválások idővel elhalványodnak. Ez függ bőr típustól, életkortól , környezeti hatásoktól (pl.: UV sugárzás). Egy-egy tetoválás alkalmával a bőr korlátozott mennyiségű pigmentet képes felvenni és tárolni. Ezért fontos, hogy az első sminktetoválás után kontrollra visszajöjjön a vendég!

A bőr kb 4 hét alatt regenerálódik, illetve ennyi idő szükséges a bevitt pigmenteknek a végleges színhatás eléréséhez, beágyazódásához. Ezért az eredményt leghamarabb 4-6 hét után érdemes először kontrollálni, értékelni. Fontos szem előtt tartani, hogy a bevitt pigmentek mindenki bőrében egyedileg alakulnak, a bőr típusa, és mindenkinek a saját pigment állományától függően!

Ezután a kiértékelt eredmény után, korrekciózzuk a vendég első tetoválását. Az eddigi tapasztalatok alapján a korrekciózott sminktetoválások természetes hatásu szemöldök tetoválás esetében 1-2 éven belül, a szemhéj -és az ajaktetoválásokat 2-4 évente szükséges frissíteni, ahhoz, hogy folyamatosan üde és mutatós legyen.

Az általam készült sminktetoválásokkal minden kedves vendégem, természetesen kedvezményes áron vehetik igénybe a sminktetoválások színfelfrissítését!

Árlista

Konzultáció és allergia teszt
Megelőző konzultáció és allergia teszt5.000 Ft
Ha 2 hónapon belül elkészül a tetoválás, ez levonásra kerül annak az árából!
Szemöldök tetoválás
Soft powder (púderes hatású)45.000 Ft
Satiros (klasszikus)39.000 Ft
Ajak tetoválás
Teljes ajaksatír49.000 Ft
Lágy ajaksatír (félsatír)45.000 Ft
3D ajaksatír58.000 Ft
Szemhéj tetoválás
Szempilla sűrítés32.000 Ft
Felső tusvonal normál36.000 Ft
Alsó pillatő kontúr22.000 Ft
Színkorrekció
Színkorrekció+20.000 Ft
Régi máshol készült szürkés/lilás/vöröses tetoválások korrigálása tetoválást megelőzően, vagy közben.
Korrekció (kontroll)
3 hónapon belüli egyszeri korrekció díja 10.000 Ft! Teljesen késznek, a kontroll tetoválás után, a begyógyult tetoválás mondható! Azonban fontos: bármilyen oknál fogva nem tudsz eljönni 3 hónapon belül, úgy nem áll módomban elkészíteni a korrekciót. Kérlek, ezt vedd figyelembe! Mind ez nem tartalmaz új forma és/vagy szín készítését!

Frissítési garanciák (visszatérő vendégeim számára)

 SzemöldökAjakSzemhéj
6 hónapon belüli frissítés30.000 Ft38.000 Ft20.000 Ft

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu