Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés
Smink
Csakis minőségi, professzionális felhasználású dekorkozmetikumokkal dolgozunk, pár név a márkákból:

Atelier, Ben Nye, Kryolan, Mac, Beni Durrer, YSL, Esteé Lauder, Huda, ABH, stb.

w
“A smink elkészítése alkotás, művészet. Mindigis szerettem, már gyermekkorom óta, szüleim sokat tudnának mesélni…
Úgy gondolom, hogy a sminkelés megmozgatja elménket is, hiszen ebben a szakmában olyan sok a tanulnivaló, hogy folyamatosan fejlődhetünk, tapasztalhatunk valamit. Fontos továbbá, hogy mások sminkeléséhez ki kell lépnünk a saját sémáinkból, el kell felejtenünk mi tetszik nekünk, mert csak így nyújthatunk igazán személyre szabott tanácsadást a vendégnek. Viszont kiemelni a meglévő, természetes adottságok szépségét, és elrejteni a kevésbé előnyös formákat, egy erős fegyver a kezünkben, ami megadatott nekünk nőknek, nos ezt ki kell kihasználni!
És hogy miért szeretem még? Mert végül mindig mosolyt csalok az arcokra! 🙂
Várlak szeretettel, legyen az egy fontosabb hétköznapi, vagy életed egyik legszebb napja!”
Enikő
Nappali smink
A nappali sminkek stílusa általában lágy, visszafogott. Lényege, hogy kiemelje az arc természetes vonásait és szépségét. A nappali sminkekeket minden esetben úgy készítjük el, ahogyan az Vendégünk egyedi megjelenéséhez, arcformájához a lehető legtökéletesebben illik. Ha szeretnéd feldobni a napodat, kérd akár egy kezelés után ezt a szolgáltatást, és meglátod, hogy egy egyszerű sminkkel is, milyen csodálatosan ki lehet emelni az arcot, és mennyi önbizalmat adhat.
Alkalmi smink

Legyen szó bármilyen alkalomról, fordulj hozzánk bizalommal, ha szeretnél káprázatos, professzionális, alkalomhoz illő sminket viselni. Az alkalmi sminkekeket minden esetben úgy készítjük el, ahogyan az Vendégünk egyedi megjelenéséhez, arcformájához, és természetesen az alkalomhoz választott öltözékéhez a lehető legtökéletesebben illik.

Esküvői smink

Készülj velünk a nagy napra! Az esküvői sminkedet úgy készítjük el, hogy tökéletesen hangsúlyozza természetes szépséged, és a Te egyedi egyéniségedhez illeszkedjen. Az esküvői sminket megelőzi egy próba alkalom, ahol megbeszéljük preferenciáidat, és élesben is kipróbáljuk hogyan tetszik az adott smink. Minden esetben professzionális, tartós termékeket használunk, hogy sminked kibírja az esküvői izgalmak adta “megpróbáltatásokat”. A nagy napon természetesen arra is figyelmet fordítunk, hogy jó hangulatban teljen a készülődés nálunk. Szeretettel várjuk az örömanyákat és a koszorúslányokat is, sőt a fotózás miatt ajánlott a vőlegény részére is egy “láthatatlan” smink elkészítése. A vőlegény, örömanyák, tanúk, koszorúslányok sminkeléséhez az árakat előre egyeztetés alapján határozzuk meg. Szeretnénk neked kényelmesebbé tenni a készülődést, ezért igény szerint házhoz megyünk. A kiszállás díját előre egyeztetés alapján, távolságtól függően kalkuláljuk.

Fesztivál smink
Fesztiválra készülsz, vagy egy különleges partyra? Gyere el hozzánk, és kérd ezt a szolgáltatást, ha igazán különleges megjelenésre vágysz. Olyan csodálatos sminket varázsolunk neked, amivel garantáltan kiemelkedhetsz. A fesztivál sminkek elkészítésénél, mindig az aktuális trendeket, és a legújabb sminktechnikákat alkalmazzuk, hogy garantált legyen a siker.
Tekintsd meg árainkat!
Komplett smink tanácsadás
Időtartama minimum 3 óra.

Foglalkoztat a sminkelés, szeretnéd tökéletesíteni a megjelenésed?

Gyere el hozzánk, és megmutatjuk hogyan sminkeld magad személyre szabott tanácsadásunkon.

  • Részeletesen bemutatjuk a dekorkozmetikumokat, és neked megfelelőeket ajánlunk.
  • Megmutatjuk mit és hogyan használj.
  • Figyelembe véve a te bőrtípusodat, professzionális bőr elő és utóápolási tanácsadásban részesülsz.
  • Veled együtt elkészítünk neked egy általad választott sminket, soros műszempilla felrakással kiegészítve.
  • Megtanítjuk mi áll jól úgy, hogy ezt tudd alkalmazni a hétköznapokban.
Ajándékozz sminktanácsadást!

A sminktanácsadás tökéletes, exkluzív, igazán egyedi meglepetés lehet bármilyen alkalomra! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és igényled a sminktanácsadás ajándékkártyát!

Tekintsd meg sminkes referenciáinkat!
Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu