Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

Exkluzív kezelések

Hyaluronos anti-aging lift kezelés mezoterápiával

Mi a hyaluronsav titka?

A hyaluronsavnak nagy nedvesség felszívó potenciálja van, és sokszor annyi vizet képes lekötni, mint a bőrsejtek saját térfogata! Ennek a tulajdonságának köszönhetően kiválóan alkalmazható a bőrfiatalítás folyamatában is. Bőröd garantáltan hidratáltabb teltebb lesz , már az első kezelés után látható a különbség! A kezelés során magas koncentrátumú, nanotechnológiával készült hatóanyagot juttatunk a bőrbe, ahol az azonnal kifejti hatását!

Kinek, mikor, miért ajánlom a kezelést?

 • elsősorban a 40 év körüli vagy feletti korosztály számára
 • bőrfeszesítésre, hidratálásra, rugalmasabb, tónusosabb, élettel teli arcbőr eléréséhez
 • egész évben alkalmazható
 • látványos, azonnali hatásért
 • fájdalommentesen, egyszerre nagy mennyiségű hatóanyagbevitel lehetséges
 • azoknak akik félnek az invazív eljárásoktól

A kezelés nagyszerű választás, mert a  luxus hidratálás élményével hat azok számára, akik a már kialakult, meglévő ráncoknak szeretnének búcsút mondani, illetve azoknak, akik szeretnék időben megelőzni a bőr hirtelen, esetleg korai öregedését.

Kúraszerű kezeléssorozat javasolt, a még  látványosabb cél eléréséhez!

Detox méregtelenítő kezelés

méregtelenítő kezelés + Börcsiszolás + UH

A kezelés elsődleges feladata a mélytisztítás, a bőrszerkezet sejtszintű méregtelenítése, amelyhez Német fejlesztésű csúcstechnológiás, prémium minőségű tisztító termékcsaládot használok. A pattanásos, mitesszeres arcbőr elsősorban a kamaszkorban figyelhető meg, azonban a probléma sokkal több felnőttet érint, mint gondolnánk. Amennyiben a gyulladt, aknés bőrproblémák nem szűnnek meg a serdülőkor lezajlása után, érdemes szakemberhez fordulni. A detox méregtelenítő kezelés mélyen megtisztítja az arcbőrt a szervezetben felgyülemlett méreganyagoktól, ezzel elősegítve a bőr fellélegzését.

A kezelés időtartama 90 perc.

A kezelés hatóanyagai:

 • A CELL DETOX hatóanyagai intenzíven erősítik, ellenállóbbá teszik, és célzottan védik a bőrsejteket, a káros hatásoktól. A kezelés alatt Biostimuláló arc és dekoltázs maszkot is használunk.
 • A tengeri plankton kivonatot tartalmazó szérumot  használva segít a bőr környezeti stressz hatásának kitett bőrt regenerálni.
 • Candida Saitoana kivonat a biologiai bőröregedést gátolja, és fokozza  a bőr fehérjeszintézisét.
 • Moringa, alveola

Kinek, mikor, miért ajánlom?

Ezt a kezelést minden bőrtípusra javasolhatjuk, bármely évszakban!

 • ha fáradt, stresszes az arcbőr
 • gyulladt, törékeny, száraz, érdes tapintású bőrfelszín, hajszáleres arcbőr rosacea
 • -bizonyos mértékű aknés, vagy arra hajlamos bőrprobléma áll fenn
 • seborrhoeás oleosa (zsíros)  bőrprobléma

 

A detox méregtelenítő kezelés mélyen megtisztítja az arcbőrt a szervezetben felgyülemlett méreganyagoktól, ezzel elősegítve a bőr “fellélegzését

Miért van erre szükség?

Egy szennyezett, méreganyagokkal teli bőr nem képes befogadni az értékes hatóanyagokat, nincs esélye a megújulásra, a regenerálódásra. Ezért elsődleges feladatunk a bőr méregtelenítése, tisztítása, könnyítése!

A kezelésnek köszönhetően az arcbőr megújul, a bőrproblémákat pedig végleg elfelejtheted!

Mezoterápiás kezelés

non invaziv

Mezoterápiás kezelés esetén fájdalommentesen, tűszúrások nélkül, ampullákkal, magas hatóanyagú krémekkel, egy elektroprorációs, nagy hatású kozmetikai géppel juttatjuk be az értékes hatóanyagokat az arcbőr legmélyebb rétegeibe. Ennek köszönhetően az arcbőr mélyen táplált és feszes lesz. A kezelés alkalmazható rendszeresen és kúraszerűen is, bőrtípustól és bőrproblémától függően. A kezelés igénybevétele előtt látogass el hozzám egy személyes megbeszélésre.

A kezelés időtartama 60 perc.

Hogyan zajlik a kezelés?

 • Egy elektroprorációs, nagy hatású kozmetikai géppel juttatjuk be az értékes hatóanyagokat az arcbőr legmélyebb rétegeibe.
 • Magas koncentrátumú, teljesen steril, nanotechnológiával készült értékes hatóanyagot, hatóanyag komplexeket  juttatunk a bőrbe, bőrtípusnak, célzott bőrproblémáknak megfelelően.
 • Ezek a csatornák mikroszekundumokon belül ahogy megnyílnak, úgy be is záródnak, így úgynevezett hatóanyag csapdák keletkeznek, azonnali,  és hosszú távú  felszívódást eredményezve.
 • Ami a legfontosabb, és ami a leghatékonyabbá teszi ezt az eljárást, hogy a kezeléssel valóban a bőr legmélyebb rétegeihez juttathatjuk el a hatóanyagokat!

A kezelés után, napokkal  később is biztosított a hatóanyagok jótékony munkája bőrünk mélyebb rétegében az egyedülálló, bizonyított, innovatív fejlesztésnek köszönhetően!

Mikor, Kinek, miért ajánlom?

 • a kezelés egész évben alkalmazható
 • -alkalmanként és kúraszerűen is, ez utóbbi legalább 5-6 alkalommal, hetente akár kétszer is!
 • bőrtípustól és bőrproblémától függően bárkinek!
 • anti-aging kezeléshez  kiváló választás, hidratáláshoz, fakó, színtelen arcbőr, érzékeny, problémás bőrtípusra
 • prevencióra, a fenntartható tiszta arcbőr fenntartásához, megelőzésre!

Kollagén indukciós terápia

invaziv, tűs mezoterápia

A kezelés során a kollagént termelő sejtek aktiválását segítjük elő, hiszen szervezetünkben a kollagén felelős a kötőszövetek rugalmasságáért, tehát a bőrünk feszességéért. A kezelés alkalmazható érett arcbőr fiatalítására, vagy ráncmegelőzés céljából. A kezelést minden esetben személyes konzultáció és részletes állapotfelmérés előzi meg.

A kezelés időtartama 90 perc.

Szervezetünkben a kollagén felelős a kötőszövetek rugalmasságáért,  bőrünk feszességéért. A kezelés során a kollagént termelő sejtek aktiválását segítjük elő, bőrünk középső, irharétegét célozva.

A környezeti hatások – mint a dohányzás, a munkahelyi stressz, időjárás, szolárium – és a genetikai tényezők  miatt idővel érezhetően csökken a kollagénrost mennyisége , mert lelassul a kollagént termelő sejtek aktivitása, így  bőrünk kezdi elveszíteni megszokott formáját, tartását. Nos az említett eljárással fokozott működésre, megújulásra ösztönözzük ezeket a  sejteket.

A kezelést kúraszerűen, 3-5 kezeléssel érdemes alkalmazni, 1,5-3 hetes periódusban, ezt az alkalmazás okától tesszük függővé. A kúraszerű kezeléseknek köszönhetően fél év alatt akár 40%-al több kollagén képződhet.

Kinek, miért, mikor ajánlom?

 • kiváló anti-aging, illetve photo aging (UV, szolárium, sugárkárosodott bőr), fakó, színtelen bőr kezelésére
 • tág pórusú arcbőr kezelése
 • érzékeny, hámló, törékeny, rosaceás bőrtípusra
 • acne után maradt heges arcbőr kezeléséhez, atropiás hegekre
 • az év bármely szakában végezhető, a megfelelő utóápolási ajánlást betartva!

„A kezeléseim metódusában igyekszem a mindenkiben ott rejlő harmóniát megtalálni, támogatni, erőssiteni. Ezért fontos volt számomra az Aromaterápia használata, bevezetése. Az aromák, a különleges virágeszenciákolajok, és illóolajok óriási erővel és energiával hatnak az elmére, érzékeinkre! Kiváló eszköz lett tehát a kozmetikámban a szépség, általa a pozitív gondolkodás megteremtéséhez vezető úton. Számomra alkotás, mert minden egyes érintéssel a bőrödön, tartozom… te a bizalmaddal felém, én pedig a felelősséggel… mert hagyod, hogy megoldjak, tápláljalak, felélesszek és megújítsalak, majd nyugtassak ha kell… ez az én utam feléd,  hogy szépítselek. 🙂 “

Enikő

A Premier Beauty face&body kozmetikusa

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu