Sminktetoválás, kozmetika, fodrászat, műkörömépítés

Bio kezelések Naturys termékekkel

Az elmúlt évek során vendégeim körében is egyre népszerűbbé váltak, egyre nagyobb igény keletkezik a Bio, Natur kezelésekre, termékekre. Ezeket én az általam nagyra tartott Olasz fejlesztésű Naurys Bio kozmetikumokkal végzem. A kezelések során természetes összetevőket, vegyszermentes tiszta kivonatokat tartalmazó készítményekkel dolgozom, így az érzékeny, fiatal arcbőr, esetleges bőrbetegségek, várandósság ideje alatt is nyugodt szívvel elvégezhetőek.

NATURYS termékek jellemzői:

Természetes eredet – A termékek gyártásánál biogazdálkodásból származó összetevőket használnak

 

Összetevők:

 • Tiszta növényi esszenciális olajok: A növényi kivonatoknak magas hatásfoka van a bőrre, képesek a bennük rejlő  aktív hatóanyagokat hasznosítani. Azonnal fejtik ki hatásukat a bőrön.
 • Növényi kristály emulzió: Amely mélyen hidratál, és minden tekintetben biztonságos.
 • Folyékony kristály emulzió: Amely biztosítja a lassú, és folyamatos felszívódást, és garantálja a hosszan tartó hatást!
 • Dúsító anyagok: Kókusz, és pálma olajból, valamint méhviaszból  és karité vajból nyernek ki
 • Növényi glicerin
 • Plantoszóma: 100X kisebb méretűek mint a liposzómák, igy könnyebben bejutnak a bőrbe, ahová szállítják az összetevőket is. Előnye, hogy lassan engedi ki magából az aktív összetevőket,vegyi anyaggal nem szennyezett, por formában.
 • Illatanyagok: Teljesen megfelelnek az IFRA (Nemzetközi Illat Szövetség) elvárásainak. A termékek nem tartalmazzák azt a 26 anyagot amelyeket a szabályozás tilt! Minden termék illatanyagát tiszta esszenciális növényi olajokból nyerik.
 • Színezékmentes

A Termékek előállításához nem használnak:

 • Etil, oxiddal kezelt emulziokat, oldó anyagokat
 • Kőolaj származékokat, szilikont vagy más szintetikus eredetű összetevőt
 • Állati eredetű összetevőket

 

Tartósítószerektől mentes:

Természetes összetevőket használnak a szintetikus tartósítószerek helyett:

 • Fűzfa kéreg: antiszeptikus, gyulladáscsökkentő,összehúzó hatású
 • E vitamin: hatékony antioxidáns, gyulladáscsökkentő, hidratáló (megakadályozza az avasodást)
 • A BEMA tömény E vitamint használ termékeiben!
 • Phytostab : (egy természetes, esszenciális olajokból álló komplex, harcol a GRAM+ és a GRAM- baktériumok ellen!
 • A BEMA kutató csoport büszkesége!

Ezek a természetes hatóanyagok, aktiv összetevőként is funkcionálnak, miközben képesek megállítani a mikroorganizmusok bejutását mind a termékbe, mind a bőrbe!

Aktiv összetevők magas koncentrációja

MIT IS JELENT EZ!?

A jellegzetes aktiv összetevőket a KEVERÉSI ARÁNY SZÁRAZ KIVONAT-ból nyerik, ez aktiv kivonatokat eredményez 200:1 arányban.

Hagyományos termékeknél GLIKOLT kivonatot használnak :

Hagyományos  termékek :   1kg növény -1 kg kivonat = 1:1

BEMA termékek:                       5 kg nővény-1 kg kivonat =1:5 tehát  5X koncentráltabb!!!

R

Bőrgyógyászatilag tesztelt! – Ferrera egyetemen a Klinikai Gyógyászati Osztályon.
Közvetlen bőrtesztet almaztak a kísérletekhez. Bőrgyógyász szakemberek biztosításával.
A tesztek garantálják a termék biztonságát

R

Mikrobiologiailag tesztelt! Ellenőrizték nincs-e a termékekben kórokozó, penész, élesztő.
A törvény maximum 100 ufc szintet enged, a BEMA ezt az értéket tizedére, vagyis 10 ufc-re csökkentette!

R

Nikkel, Króm, Kobalt tesztelt a bőrallergia elkerülése végett

R

GMO mentes alapanyagok

R

Állatokon tesztelési kísérleteket nem folytatnak

Kezelések

Bio lifting kezelés

Hidratálo, tápláló kezelés, börcsiszolás, minden esetben mezoterápiával.

A kezelés időtartama: 90 perc

A kezelést elsősorban megereszkedett, rugalmasságából veszített arcbőr esetén ajánlom.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy már a harmincas évek elejétől érdemes odafigyelni a szakszerű bőrápolásra, komoly hangsúlyt fektetve a bőr öregedési folyamatainak lassítására.

A kezelés során többek között növényi eredetű GAG-4%-os hyaluronsavval dolgozom, amely összetevőnek köszönhetően már az első kezelés után azonnali bőrfeszesítés figyelhető meg. 

 

Bio arcfeszesítés – exkluzív feszesítő program

Anti-aging kezelés, börcsiszolassal – hidro vagy microdermabrazio – Mezoterápiával.

A kezelés időtartama 120 perc.

A kúraszerűen alkalmazható bőrfeszesítő program fő része, a megfelelő börcsiszolás kiválasztása, majd az  eljárás után a Meristhoteca Dakarensis-Jania Rubens vörös és barna algákat tartalmazó szérum koncentrátum felvitele, mindezek egy lifting aktivátor gél segítségével mélyen bekerülnek a bőrbe, így harcol az öregedés látható jeleivel, elősegíti, hogy a bőr intenzíven újra telt és feszes legyen! A kényeztető, luxus arckezelés amellett, hogy anti aging összetevőivel megfiatalítja az arc vonalait, egy igazi luxus pihentetést jelent az arcbőrnek.

Bio tisztító kezelés program

Nem csak Tiniknek!

Hidro- vagy mikrodermabrázio, enzimatikus hámlasztás bőrtípustól fűggően.

A kezelés időtartama 60-90 perc.

A kezelést rendszeres alkalmanként elsősorban fiatalabb vendégeim számára szoktam ajánlani, de kortól függetlenül minden kedves vendégemnek legalább 1-2 havonta egy alkalommal végzek egy általános tisztító kezelést, hiszen a mindennapi életünk során  felhalmozott, és lerakódott szennyeződések, a felesleges faggyú eltávolítása szakszerű kezelést igényel. Valamint elengedhetetlen segítség az értékes hatóanyagok, akadály nélküli felszívódásához. Egy tiszta bőrkép sokkal több hatóanyagot képes befogadni és hasznosítani! Vegyük ezt fontolóra!

Problémás bőr esetén a kezeléshez vörös alga, édes gyökér és tamanu tartalmú Bio kozmetikumokat használok, amelyek számos jótékony tulajdonságuk mellett tökéletesen szabályozzák a faggyútermelődést.

Bio komplett arckezelés érzékeny bőrre

mezoterápiával vagy UH

A kezelés idptartama 90 perc.

Az érzékeny arcbőr jóval több vendégemet érinti, mint azt gondolnánk. Az érzékeny arcbőrt a hűvösebb, őszi-téli időszakban a hidegtől, míg a nyári időszakban a napsugaraktól és a melegtől kell jobban óvni, valamint gondolnunk kell a különböző külső tényezőkre is, amelyekkel az érzékeny arcbőrnek nap, mint nap meg kell küzdenie. A kezelés során felhasznált kozmetikumok porphiratengeri növényt, vadgesztenyét, olajfa gyümölcsöt, vad szóját és fekete ribizlit tartalmaznak. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően már akár egy kezelést követően javulhat az arcbőr ellenállóképessége, ezáltal csökken a bőr érzékenysége.

Bio Anti Stressz kezelés

„ A nyugalom szigete” minden bőrtípusra!

A kezelés időtartama 50 perc.

A kezelés, amely minden vendégemnek kijár. A kezelés alatt a nyugalom szigetére repítenek, hiszen az ellazító, luxus környezet mellett olyan termékekkel kényeztetem arcbőrödet, amelyek köszönhetően tested és elméd is megnyugszik. A teljes relaxálás örömét adom neked! Bőröd számára értékes hatóanyagokat használok. Többek között a pálmagyümölcs, rozmaring, argánolaj, amarant és az arabika kávémag varázslatos ereje segít abban,hogy a kezelés után teljesen feltöltődve, kipihenve, ragyogó arcbőrrel távozz tőlem.

Kívánság szerint egyéb aromaterápiás , gyógyhatású olajak is választhatóak a kezeléshez!

Ez a szolgáltatás magába foglalja a teljes arc-, nyak-, dekoltázs- és karmasszázst!

„A kezeléseim metódusában igyekszem a mindenkiben ott rejlő harmóniát megtalálni, támogatni, erőssiteni. Ezért fontos volt számomra az Aromaterápia használata, bevezetése. Az aromák, a különleges virágeszenciákolajok, és illóolajok óriási erővel és energiával hatnak az elmére, érzékeinkre! Kiváló eszköz lett tehát a kozmetikámban a szépség, általa a pozitív gondolkodás megteremtéséhez vezető úton. Számomra alkotás, mert minden egyes érintéssel a bőrödön, tartozom… te a bizalmaddal felém, én pedig a felelősséggel… mert hagyod, hogy megoldjak, tápláljalak, felélesszek és megújítsalak, majd nyugtassak ha kell… ez az én utam feléd,  hogy szépítselek. 🙂 “

Enikő

A Premier Beauty face&body kozmetikusa

Premier Beauty
info@premierbeauty.hu
4027 Debrecen, Füredi út 14. fsz. 1. ajtó
06 30 544 8035
Hétfő – Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva
Minden jog fenntartva © 2019-2020. Jusztinn Website - yourwebsite.hu